Minőség
és hagyomány

A Master Good cégcsoport Északkelet-Magyarország területén működik, integrált takarmány-termeltetéssel, baromfitenyésztéssel, keltetéssel, brojlerhízlalással és feldolgozással foglalkozik. A cégcsoport 100%-ban a Bárány család tulajdonában van.

A MASTER GOOD TÖRTÉNETE

A TRADÍCIÓ

A család 117 éve, négy generációra kiterjedően foglalkozik baromfitenyésztéssel, ezáltal Magyarország legrégibb baromfitenyésztő dinasztiája. A tradíciót elindító első generáció a Széchenyi grófok uradalmi baromfitenyésztője volt. Az általuk képviselt szakma iránti elkötelezettség generációról generációra szállt. A cégcsoport jelenlegi sikereinek a kulcsa is ebből az örökségből ered.

A Bárány család története

A vállalkozás kezdetben 5 fővel indult (1994), majd 1998-ban egy intenzív fejlődés kezdődött, jelentős léptékű és összegű beruházásokkal, és foglalkoztatási létszámbővüléssel. Ebben az időben létesült több baromfi tenyész- és brojlertelep, további takarmánykeverő üzem és indult a mezőgazdasági növénytermesztési integráció is.

A Bárány család története

A vállalkozás kezdetben 5 fővel indult (1994), majd 1998-ban egy intenzív fejlődés kezdődött, jelentős léptékű és összegű beruházásokkal, és foglalkoztatási létszámbővüléssel. Ebben az időben létesült több baromfi tenyész- és brojlertelep, további takarmánykeverő üzem és indult a mezőgazdasági növénytermesztési integráció is.

1907

Bárány Lászlóné, Bárány László alapító családfő/ üknagyapa

A Bárány család 1907-től foglalkozik baromfi tenyésztéssel és keltetéssel. Az alapító családfő 1. Bárány László (Üknagyapa) a múlt század elején a Békés megyei Széchenyi grófok birtokain volt „uradalmi baromfi tenyésztő”.

50-es évek

Bárány László dédnagyapa

1945-ben a Dédnagyapát elhurcolták Szibériába hadifogságba, ahonnan 1948-ban tért haza. Ekkor szerzett tudomást arról, hogy míg Ő hadifogságban volt, 1946-ban az édesapja -az Üknagyapa – meghalt, a keltetőt a háborúban teljesen lerombolták. Bárány László a Dédnagyapa az 50-es években Kelet-Magyarországon több helyen is dolgozott keltetőüzemek vezetőjeként. 1958-ban Derecskére vezényelték, ahol a feladat a kelet-magyarországi állattenyésztés megerősítése és egyben az ország akkori legnagyobb keltető üzemének megépítése volt. Ezt a keltető üzemet 1971-ben bekövetkezett haláláig vezette.

Napjaink

A negyedik generáció

Amikor a 4. generációval a 2 fiú becsatlakozott a cég vezetésébe, új látásmódot hoztak, így hárman jóval nagyobb terhet visznek ami az eredményeken is látszódik

TANYASI CSIRKE

A legjobb kezdet a főzéshez

Ha az vagy, amit megeszel, akkor nem mindegy, hogy mit eszel. Csirkéink természetes táplálékon nevelkednek, megfelelő körülmények között, ezért húsuk egészséges, rostos, ízletes, és 16%-kal kevesebb vizet tartalmaz, mint az ipari csirkéké.

Tanyasi csirke bőségtál

Tanyasi csirke comb

Tanyasi csirke combja filézve

Tanyasi csirke melle filézve

Tanyasi csirke szárnya

Tanyasi csirke színe java

Tanyasi egész csirke

Tanyasi egész csirke rántani való

Befektetőknek

Befektetői szándék esetén itt találja az ehhez kapcsolódó dokumentumainkat. Összevont (konszolidált beszámolók), egyedi éves beszámolók, társasági szerződés és egyéb dokumentumok.

GMO-MENTES egész csirke

GMO-MENTES szárny

GMO-MENTES comb

GMO-MENTES mell filé

GMO-MENTES bőségtál

GMO-MENTES combfilé

GMO-MENTES szeletelt mellfilé

GMO MENTES MAGYAR CSIRKE

Magyarországon is egyre nagyobb az érdeklődés a vásárlók körében a GMO -mentes termékek iránt. A Master Good saját márkaként hozta forgalomba a GMO mentes magyar csirke termékcsaládot.

Társadalmi felelősségvállalás

Magyar tulajdonban lévő cégcsoportként, olyan üzletpolitikát folytatunk, melyben a fogyasztók érdekeit képviseljük. Felhívjuk az egészséges, minőségi baromfihús fogyasztására a figyelmet, ezzel fogyasztói szokásokat formálunk, és mindeközben példát mutatunk az egész hazai baromfi iparág számára.

Master Good márkák

A Tanyasi Csirkék hagyományos, szabadtartásos körülmények között nőnek fel, egész élete során figyelmes gondoskodásban részesül. A Tanyasi csirke szülőpárjai falusi jellegűek, lassú növekedésük, valamint kiváló minőségű és kivételes ízű húsuk miatt kerülnek kiválasztásra. A kikelt csibéket meleg, tágas nappali fényt biztosító ablakos istálókban helyezik el.

Magyarország népszerű baromfitermék-márkáit gyártó vállalatként arra törekszünk, hogy fogyasztóink igényeinek megfeleljünk, azokat megelőzve olyan kényelmi termékeket kínáljunk, melyekkel elnyerjük vásárlóink feltétlen bizalmát. Működésünk minden területén példát mutatunk környezetünknek.

Magyarországon is egyre nagyobb az érdeklődés a vásárlók körében a GMO -mentes termékek iránt. A Master Good saját márkaként hozta forgalomba a GMO mentes magyar csirke termékcsaládot.

Kapcsolat

Központi iroda: 4600 Kisvárda Ipari út 9.
Telefon: +36 45/501-100
Fax: +36 45/501-190
E-mail: kapcsolat@mastergood.hu
www.mastergood.hu
Adatkezelési tájékoztató